TÜRK BÜRO-SEN’DEN KORKMAZ’A ZİYARET

TÜRK Büro-Sen Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Hamdi Günel, şube temsilcileri ile birlikte Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 16.08.2024 09:35:00 0
TÜRK BÜRO-SEN’DEN KORKMAZ’A ZİYARET

Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu’na bağlı olan Türk Büro- Sen’in Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Hamdi Günel, biz dizi ziyaretler için Gazipaşa’ya geldi. Başkan Günel’e Türk Büro-Sen Gazipaşa Temsilcisi Muhammet Ali Demirel ile diğer şube temsilcileri de eşlik ederek Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a ziyaret gerçekleştirildi. Başsavcı Korkmaz’ın makamına yapılan ziyarette Başsavcı ile güncel konularda sohbet edilerek sendikal mücadelenin önemi vurgulandı. Başsavcısı Korkmaz da kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı Günel ve ekibine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. 


ADLİYE PERSONELİ DE ZİYARET EDİLDİ
Türk Büro-Sen Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Hamdi Günel, ardından şube temsilcileri ile birlikte Gazipaşa Adliyesi’nde görev yapan personelle de bir araya geldi. Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Türk Büro-Sen Gazipaşa Temsilcisi ve aynı zamanda adliye personeli de olan Muhammet Ali Demirel, “Türk Büro-Sen Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Hamdi Günel ve şube temsilcilerimizi adliyemizde ağırladık. Misafirperverliği için Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a çok teşekkür ederim. Sonrasında adliyede çalışan mesai arkadaşlarımızı da ziyaret edip, onların öneri ve taleplerini not aldık. Şube Başkanımıza ve ekibine de ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: -’ KORKMAZ’ ZİYARET