Tarih: 02.06.2023 09:38

TURAL’DAN ŞAHİN’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Bölge Birliği Müdürü Muhammet Öztürk, bir dizi ziyaretler için ilçeye geldi. Tural ve Öztürk İlk olarak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Birlik Başkanı Ahmet Tural ile Birlik Müdürü Muhammet Öztürk’ü, Kooperatif Başkanı Mustafa Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. 

“TAKİP ORANIMIZ SIFIR”

Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şahin, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin plasmanının çok iyi olduğunu dile getirerek “422 milyon olan plasmanın 411’ini esnaflarımıza dağıttık. Elimizde olan parayı, esnafımıza kredi vererek destek oluyoruz. Geri ödemede her hangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu yüzden takip oranımız da yüzde 0. Gazipaşa esnafı bu konuda çok çok duyarlı. Başkanımız Ahmet Tural’a nazik ziyareti için de ayrıca teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Türkiye genelinde borçsuz ve takip oranı “0” olan tek kooperatif olduğunu söyleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Örnek bir kooperatif, Gazipaşa çok şanslı bu konuda. Başkanımız Mustafa Şahin’in emekleri büyük, her zaman esnafının yanında. Bugün bizlere yapmış olduğu misafirperverlik dolayısıyla ben de kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Kredi Kefalet Kooperatifi ziyaretinin ardından oradaki heyetle birlikte Halk Bankası’na gidildi. >Vildan RENDE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —