TURAL TAZİYE İÇİN GELDİ

6. BÖLGE Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılarak ilçeyi yasa boğan merhum Mustafa Şahin’in taziyesi için Gazipaşa’ya geldi.

GÜNDEM 30.09.2023 15:44:00 0
TURAL TAZİYE İÇİN GELDİ

Gazipaşa esnafına yıllarca hizmet edip dertlerine çözüm üreten, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Yörük Mustafa olarak tanınan, esnafın Efsane Başkanı Mustafa Şahin’in ailesine ve kooperatif yönetimine taziye ziyaretleri devam ediyor. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da Şahin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Tural, merhum Mustafa Şahin’i; Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifte bulunan makam odasında çiçeklerle donatılan masasında andı. 

Tural, gerçekleştirdiği taziye ziyaretiyle ilgili olarak; “Geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz eski EKK Başkanımız Yörük Mustafa olarak kalbimizde yer edinen Mustafa Şahin ağabeyimizin, ailesini ve kooperatif yönetimini ziyaret ederek kendilerine taziyelerimizi ilettik. Aramızdan ayrılan merhum başkanımıza tekrardan Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TURAL TAZİYE GELDİ