TUNCEL’DEN ULAŞIM ESNAFINA ÖNEMLİ UYARI

.

GÜNDEM 20.08.2024 09:41:00 0
TUNCEL’DEN ULAŞIM ESNAFINA ÖNEMLİ UYARI

GAZİPAŞA Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Sezonu’nda öğrenci taşıma hizmeti verecek servisler ile personel taşıma hizmet veren esnafların “Güzergah İzin Belgesi” almaları gerektiğini açıkladı. 


Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, servis hizmeti veren ulaşım esnafını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.  Başkan Tuncel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı’nın (UKOME) kararına göre, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Sezonu’nda öğrenci taşıma hizmeti verecek servisler ile personel taşıma hizmet veren esnafların Güzergah İzin Belgesi almaları gerektiğini açıkladı. “Güzergah İzin Belgesi” almayan ulaşım esnafının cezai işlemlere maruz kalacağını ifade eden Tuncel, esnafların “Güzergah İzin Belgesi” almak için müracaatta bulunmasını istedi.


“ESNAFLARIMIZIN MÜNACATLARINI YAPMALARINI İSTİYORUZ”
Konuyla ilgili açıklama yapan Tuncel, “2024-2025 Eğitim ve Öğretim Sezonu’nda öğrenci taşıma ihalesini alıp servis hizmeti yapacak olan esnaflarımız ile personel taşıması yapan esnaflarımız hizmet verdikleri güzergahlarla ilgili “Güzergah İzin Belgesi” almak zorundalar. Esnaflarımızın mağduriyet yaşamaması için okullar başlamadan önce münacatlarını yapmalarını istiyoruz. Esnaflarımız, müracaatlarını odamıza gelerek yapabilirler” dedi. 


“Güzergah İzin Belgesi” almayan esnafların denetimlerde cezai işlemlerle karşı karşıya kaldığını hatırlatan Tuncel, ulaşım esnafına “Güzergah İzin Belgesi” başvurularını yapmalarını istedi. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: TUNCEL’ ULAŞIM ESNAFINA ÖNEMLİ UYARI