TUNCEL'DEN ŞENGÜL'E ZİYARET

ULAŞTIRMA Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül’e ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 1.06.2024 10:43:00 0
TUNCEL

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, bir dizi ziyaretler için gittiği Antalya’da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Tuncel’e ziyarette Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya da eşlik etti. Şengül’e daha önce de yeni görevi için hayırlı olsun ziyareti yapan Tuncel, şoför esnafının sorunlarını dile getirmişti. Dün yaptığı ziyarette ise korsan taşımacılık ve personel taşımacılığı yapan araçların zabıta kontrolünde yapılacağı konularını da görüşen Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, misafirperverliği için Şengül’e ayrıca teşekkür etti. 


“ESNAFIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül ise Başkan Tuncel’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, tüm esnafın yanında olduklarını, şoför esnafının durumu ile yakından ilgilenerek yaşadıkları sorunları ilgili yerlere iletip, çözüm bulma noktasında çalışmalarının süreceğini kaydetti. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27