TUNCEL'DEN DENETİM TEŞEKKÜRÜ

.

GÜNDEM 10.06.2024 11:07:00 0
TUNCEL

GAZİPAŞA’DA, korsan taşımacılık diye tabir edilen mevzuata aykırı, yetkisiz ve izinsiz olarak yolcu taşıyanlara karşı başlatılan denetimler aralıksız devam ediyor. Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, yetkililer ile jandarma ve polis ekiplerine teşekkür etti. 


Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel’in talebiyle başlatılan korsan taşımacılık denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Korsan taşımacılık diye tabir edilen mevzuata aykırı, yetkisiz ve izinsiz yolcu taşıyan kişilere yönelik yapılan denetimler, Gazipaşa Havalimanı yolunda gerçekleştiriliyor. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekiplerinin katılımı düzenlenen korsan denetimlerinde; yolcu taşıyan taksi ve servis araçları ile şoförlerin evrakları kontrol edilip, yasal düzenleme dışında yolcu taşıyan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Denetimlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtildi.


DENETİMLER DEVAM EDECEK
Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, denetimlerin yapılmasında emeği geçen yetkililer ile jandarma ve polis ekiplerine teşekkür etti. Denetimlerin yaz sezonu boyunca devam edeceğine dikkat çeken Tuncel, “Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın talepleri doğrultusunda yapılmakta olan, kayıt dışı ulaşım ve free servis denetimleri aralıksız şekilde devam ediyor. Denetimlerin yaz boyunca Gazipaşa Havalimanı ve tüm bölgelerinde devam edecek. Katkılarından dolayı Antalya Ulaştırma Bölge Müdürümüz Seyhan Özhanlı ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri’ne teşekkür ederiz” dedi. >Geylani TOPALOĞLU

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27