Tarih: 13.12.2023 10:16

TUNCEL’DEN BAŞTOR’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaşım Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’u Ankara’da ziyaret eden Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Baştor’a ilçedeki taşımacı esnafının genel sorunlarını iletti.


GAZİPAŞA Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaşım Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’u ziyaret etti. Ankara’ya yapılan ziyarete Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın başkanlık etti. 


“ESNAFININ GENEL SORUNLARINI İLETTİ”
Antalya bölgesindeki diğer oda başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette Tuncel, Baştor’a kamyoncuların yetki belgesindeki sorun ve eksikliklerini, Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında ticari amaçlı yük ve yolcu taşımacılığı yapan SRC belgeli sürücüler için 31 Aralık 2023 tarihine kadar 65’ten 69’a yükseltilen yaş sınırının 31 Aralık’tan sonra tekrar 65 yaşa geri çekilmesi konuları ile Gazipaşa’daki taşımacı esnafının genel sorunlarını iletti. Şoför esnafının sıkıntılarını azaltmak ve sorunlara çözüm üretmek adına yapılan istişareler sonunda ise kısa süre içinde çözüm odaklı iyileştirmelerin yapılacağı bilgisi verildi. > Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —