TUNCEL’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, bir dizi ziyaretler için gittiği Ankara’da son olarak TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ile bir araya geldi.

GÜNDEM 29.04.2024 10:24:00 0
TUNCEL’DEN ANKARA ÇIKARMASI

GAZİPAŞA Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Ankara’da Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Tuncel’e ziyarette Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya da eşlik etti. Aynı zamanda Yozgat Milletvekili de olan Akgül’e taşımacı ve şoför esnafının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi veren Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, nakliyeci esnafın kullandığı kredinin yükseltilmesi ve sorunların düzeltilmesi için gerekli görüşmelerin yapılmasını talep ederek, esnafların sorunlarını dile getirdi.
 

“DEVLETİMİZİN GÜÇLÜ DESTEĞİ İLE ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ”
TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül de Tuncel ve Akkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği olarak 81 il, 922 ilçe, 32 Bölge Birliği ve binin üzerinde kooperatifimizle tüm esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Devletimizin güçlü desteği ile her türlü soruna çözüm bulmak ve esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmek bizim görevimiz” dedi.
 

TUNCEL, ESNAFLARLARIN SORUNLARINI DİLE GETİRİYOR
Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, esnafların sıkıntılarını dile getirmek için geçtiğimiz günlerde Ankara’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Fevzi Apaydın ile ve Antalya’da Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Vl. Bölge Müdürü Serhan Özkanlı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül ile de bir araya gelmişti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TUNCEL’ ANKARA ÇIKARMASI