TUNCEL'DEN ANKARA ÇIKARMASI

ULAŞTIRMA Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Ankara’da TŞOF Başkanı ve TESK Genel Başkan Vekili Fevzi Apaydın’a ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 25.04.2024 10:15:00 0
TUNCEL

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Ankara’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Fevzi Apaydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tuncel’e ziyarette Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya da eşlik etti. Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi olan Apaydın’a taşımacı ve şoför esnafının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi veren Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, nakliyeci esnafın kullandığı kredinin yükseltilmesi ve sorunların düzeltilmesi için gerekli görüşmelerin yapılmasını talep ederek, esnafların sorunlarını dile getirdi.


SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAK
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın da Başkan Tuncel ve Akkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, federasyon olarak tüm esnafın yanında olduklarını, şoför esnafının durumu ile yakından ilgilenerek yaşadıkları sorunları ilgili yerlere iletip, çözüm bulma noktasında çalışmalarının süreceğini kaydetti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TUNCEL' ANKARA ÇIKARMASI