TUNCEL, TAKSİCİ ESNAFIYLA BULUŞTU

ULAŞTIRMA Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, taksi duraklarını ziyaret ederek, taksici esnafı ile bir araya geldi.

GÜNDEM 27.07.2024 10:28:00 0
TUNCEL, TAKSİCİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, ilçedeki taksici esnafı ile buluştu. İlk önce Adliye Taksi Durağı’na ziyaret gerçekleştiren Tuncel, burada Adliye Taksi Durağı Başkanı Nadir Ergin ile durakta çalışan taksici esnafıyla bir araya geldi. Ziyarette esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Tuncel, esnaflara bol kazançlı, kazasız belasız günler diledi. Ardından Terminal Taksi Durağı’nı ziyaret eden Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, burada da Terminal Taksi Durağı Başkanı Ersin Tuncer ile taksici esnafıyla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. İlçe esnafının ağır ekonomik şartlar altında ezilmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Tuncel, imkanlar dahilinde esnaflara her türlü desteği vereceklerini kaydetti.


SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ
Fırsat buldukça taksi duraklarını sık sık ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Tuncel, “Yaptığımız çalışmaları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Bugün Terminal ve Otogar Taksi duraklarını gezerek esnaflarla buluştuk. Esnaflarımızın sorunları ile ilgili hasbihalde bulunduk. Esnaflarımızın sorunlarına çözüm, dertlerine derman olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bol kazançlar dilerim” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TUNCEL TAKSİCİ ESNAFIYLA BULUŞTU