TUNCEL, SERVİSÇİ ESNAFI İÇİN DERE İLE GÖRÜŞTÜ

GAZİPAŞA Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, bir dizi ziyaretler için gittiği Antalya’da son olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile servisçi esnafı için bir araya geldi.

GÜNDEM 17.07.2024 10:03:00 0
TUNCEL, SERVİSÇİ ESNAFI İÇİN DERE İLE GÖRÜŞTÜ

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret etti. Başkan Tuncel ziyarette Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’ye Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odasının ihaleye girecek olan servisçi esnafının yaş sorunu ile taşımacı ve şoför esnafının yaşadığı sorunları dile getirdi.


TUNCEL, ESNAFLARLARIN SORUNLARINI DİLE GETİRİYOR
Başkan Dere de Tuncel’in taleplerini dinleyerek servisçi esnafının yaş sorununu ise Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a iletti. “Devletimizin güçlü desteği ile her türlü soruna çözüm bulmak ve esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmek bizim görevimiz” diyen Dere,  Müdür Kaygusuz’u Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde ağırladığını, esnafların yaşadığı her türlü sorunları ilgili yerlere iletip, çözüm bulma noktasında çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TUNCEL SERVİSÇİ ESNAFI GÖRÜŞTÜ