TUNCEL: KAZASIZ BİR YIL DİLİYORUM

Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen, veli ve servis işletmecisi üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, kazasız bir eğitim sezonu olması temennisinde bulundu.

GÜNDEM 10.09.2024 00:53:00 0
TUNCEL: KAZASIZ BİR YIL DİLİYORUM

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, bir mesaj yayınladı. Başkan Tuncel mesajında eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, veli ve şoför esnafına hayırlı olmasını dilerken, trafikte dikkatli olunması gerektiğinin de altını çizdi.  

 

“TRAFİKTE HER KURAL BİZLER İÇİN BELİRLENDİ” 

Tuncel, “Unutmayalım ki trafikte her kural bizler için belirlenmiştir. Lütfen aracınıza bindiğiniz andan itibaren, yapacağınız en küçük bir hatanın daha sonra düzeltilemeyen sonuçlar doğurabileceğini asla aklımızdan çıkarmayalım. Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım” ifadelerine yer verdi. 

 

“DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK” 

Yeni eğitim- öğretim dönemi boyunca oda yönetimi olarak hijyen ve trafik kuralları konusunda denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Tuncel, öğrencilerin güvenli yolculuk yapmaları için çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti. Tuncel, servis taşımacılığı konusunda da üyelerinin sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğini vurgulayarak, eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, veli ve şoför esnafına hayırlı olmasını diledi. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: TUNCEL: KAZASIZ DİLİYORUM