Tarih: 14.08.2023 11:35

TÜM MAÇLAR BİZİM ARENA’DA

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da Süper Lig’in heyecanı ise Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonu’nda yaşanacak. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi zemin katında müşterilerine hizmet veren Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonu işletmecisi Hüseyin Güneş, yeni sezonda da ilçe halkına maç izleme imkanı sunacağını belirterek, Gazipaşalıları işletmesine davet etti.

 

TÜM MAÇLAR BİZİM ARENA’DA

 

Süper Lig ve Avrupa Ligi maçlarını geniş ve konforlu bir salonda izlettireceğini dile getiren Güneş, “Süper Lig’de yeni sezon heyecanı cuma günü akşam başlayacak. Sezon boyunca tüm maçları, Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonunda izleyebileceksiniz. Yeni sezonda da tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz. Uygun fiyatlarla sporseverlerin emrindeyiz. Ayrıca yıllık abone olan müşterilerimize de indirim fırsatı sunuyoruz” dedi.

 

AVRUPA MAÇLARI DA BİZİM ARENA’DA

 

Temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Konferans Ligi maçına çıkacağını hatırlatan Güneş, “Takımlarımızdan Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor ise Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele ediyor. Temsilcilerimizin Avrupa’daki ön eleme ve play-off müsabakalarını da Bizim Arena Maç Yayınları ve Okey Salonunda takip edebileceksiniz” diye konuştu. 

 

GENİŞ VE KONFORLU SALON

 

Yeni sezonda tüm maçları Bizim Arena’da vereceklerini dile getiren Güneş, “Lig maçlarının tamamı Bizim Arena’da. Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımlarımızın maçlarını da geniş ve konforlu bir salonda izlettireceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —