TÜFEKLİ SALDIRGAN YAKALANDI

Gazipaşa’da bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olayın ardından kayıplara karışan şahıs, polisin titiz çalışması sonununda tespit edilerek, saldırıda kullandığı tüfekle birlikte yakalandı.

ASAYİŞ 20.07.2022 23:21:00 0
TÜFEKLİ SALDIRGAN YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre olay saat 12.40 sıralarında Yeni Mahalle, Atatürk Caddesi, Dörtyol Mevkii’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir telefoncudan çıkan 62 yaşındaki Mehmet Özcan isimli vatandaş, yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından av tüfeği ile saldırıya uğradı. Özcan, araç içerisinden açılan ateş sonucu başından ve omzundan yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Alınan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde kalbi duran yaralı, sağlık ekiplerince yapılan kalp mesajının ardından yeniden hayata döndürüldü. İlk müdahalesinin ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özcan, ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

POLİS KAÇAN ŞAHISI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Yaşanan silahlı saldırı olayının ardından polis ekipleri bölgede sıkı önlem aldı. Olay yerini güvenlik çemberine alan ekipler, saldırıya ait ipucu bulabilmek için titizlikle çalıştı. Polis, kaçan şahısları tespit etmek için cadde üzerindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleme altına alırken, soruşturma sürecini yakından takip eden Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ise olay yerinde incelemelerde bulundu.

SALDIRIDA KULLANDIĞI TÜFEKLE YAKALANDI

Saldırının ardından kayıplara karışan şahsın bulunması için titiz bir çalışma yürüten Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın H.K. olduğunu tespit etti. Şahsın evine operasyon düzenleyen polis, H.K.’yı olayda kullandığı tüfek ile yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: TÜFEKLİ SALDIRGAN YAKALANDI