TROPİKAL PARK SAHİPSİZ Mİ?

GAZİPAŞA’DA Hacı Musa Çayı kenarında bulunan Tropikal Park, sorumsuz vatandaşlar tarafından çöp içerisinde bırakıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise; “Tropikal Park sahipsiz mi, neden kimse görmüyor? Eleştirisinde bulundu.

GÜNDEM 6.07.2024 10:36:00 0
TROPİKAL PARK SAHİPSİZ Mİ?

İlçede vatandaşların toplanarak vakit geçirdiği piknik alanları ve çocukların park alanları duyarsız vatandaşlar tarafından kirletilmeye devam ediyor. Hacı Musa Çayı kenarında bulunan Tropikal Park da bunlardan sadece bir tanesi. Parkın duyarsızca kirletilmesine tepki gösteren vatandaşlar ise durumun göz ardı edildiğini ve gerekli yaptırımların uygulanmadığından şikâyetçi. Tropikal Park’ın övgülerle anlatıldığını ancak çöplerin göz ardı edildiğini söyleyen vatandaşlar, duruma çözüm bulunmasını bekliyor. 
 

PARKIN DEĞERİ BİLİNMİYOR, HER YER ÇÖP!
Tepkilerini dile getiren vatandaşlar tarafından ise şu ifadeler kullanıldı; “Parka her geldiğimizde aynı manzarayla karşılaşıyoruz. Çocuklarımızı rahatça oynatamıyoruz. Araç kullananlar park alanını piste çevirmiş. Motosikletler park alanında tek teker halinde giderek akrobasi hareketler yapıyor. Parkın değerini bilinmiyor ve parkın her yeri pislik içinde. Doğa bizim her şeyimiz. Gelecek nesillere temiz, güzel ve yaşanılabilir hayat bırakmak için çevremizi de temiz tutmamız şart. Bunu da sadece gerçekten insan olanlar anlar. Çözüm olarak da çocuk parkı olan yerlere kamera konulmasında görüyoruz. 


“İNSANLARIN ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞI İBREYİ AŞTI”
Karşılaştığımız manzara gibi, çöp atma gibi fiiliyatlarda cezai işlem uygulanmalı. Hem temizlik hem de çocuklarımızın güvenliği için önemli bir durum. Çocuklarımızı güvenip de parka gönderemiyoruz sorumsuz ve ne yaptığını bilmeyen kişiler yüzünden. İnsanların özgürlük anlayışı ibreyi aştı. Uyardığımız kişilerden hiç olmayacak tepkiler görüyoruz. Yetkililerin duruma el atmasını itiyoruz.” >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27