TROPİKAL PARK ALKOLİKLERİN MESKENİ OLDU

GAZİPAŞA’DA Hacı Musa Çayı kenarında yapımı devam eden Tropikal Park’ı mesken tutup, açık alanda alkol tüketen şahısların geride bıraktıkları çöpler, vatandaşların tepkisini çekti.

GÜNDEM 5.02.2024 11:55:00 0
TROPİKAL PARK ALKOLİKLERİN MESKENİ OLDU

Hacı Musa Çayı kenarında yapımına devam eden Tropikal Park, açık alanda alkol alan şahısların meskeni haline geldi. Özellikle parkı gece kullanan şahıslar, alanda alkol tüketimi yasak olmasına rağmen parkta alkol alarak, alkol şişelerini olduğu gibi yerde bırakıyor. Mekanı kullanan sorumsuz vatandaşlar, poşet ve meşrubat artıklarını çöp kutusu yerine yapımı devam eden parkın çevresine atıyor. Alkol şişeleri ise yerlerde bırakılıyor. Yaşananlar karşısında tepkisini dile getiren vatandaşlar, kamuya açık alanlar kullanılırken, çevre temizlik kurallarına uyulmasını gerektiğini dile getirdiler.


“BU MANZARAYI TEKRARDAN GÖRMEK İSTEMİYORUZ”
Tepkisini dile getiren vatandaşlar; “Tropikal Park ve çevresine bırakılan alkol şişeleri karşısında oldukça tepkiliyiz. Burada yarın çocuklarımız koşup oyun oynayacaklar ancak bu durumda çocuklarımızı bu alana nasıl getirebiliriz? Yetkililerin bu konuda gerekeni yapmalarını istiyoruz. Bu görüntüler çevreye ve hele ki çok konuşulan Tropikal Park çevresine hiç yakışmıyor. Yetkililer durumun takibini yapmalılar. Parklar ve çevreleri alkol tüketen şahısların meskeni değil, bireylerin kafa dinleyip çocukların eğlendikleri alanlardır. Bu manzarayı tekrardan görmek istemiyoruz.” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27