TROPİKAL MEYVELERİ JANDARMA KORUYOR

.

ASAYİŞ 14.10.2023 13:51:00 0
TROPİKAL MEYVELERİ JANDARMA KORUYOR

JANDARMA Asayiş ve Jandarma Komando Timleri, tarım alanlarında yaşanan hırsızlık olaylarına karşı devriye faaliyetlerine başladı. Ekipler Gazipaşa ve Alanya’da, muz, avokado, mango, ejder meyvesi gibi tropikal meyve bahçeleri ile tarım alanlarında hırsızlığın önlenmesine yönelik devriye faaliyeti gerçekleştiriyor. 

 

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Asayiş ve Jandarma Komando Timleri, çiftçilerin Narenciye, avokado, muz, ejder meyvesi, mango gibi tropikal meyve bahçelerinde yaşanabilecek hırsızlık olaylarının önüne geçmek için devriye faaliyetlerine başladı. Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde meyve bahçeleri ve tarım alanlarında hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik gerçekleştirilen devriye faaliyetleriyle hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi planlanıyor. 

 

HEDEF ÖNLEYİCİ KOLLUK HİZMETLERİNİN KALİTESİNİ ARTTIRMAK

Bağ-bahçe hırsızlıklarına kısa sürede müdahale etmek ve önleyici kolluk hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla Jandarma Asayiş Timleri ve Komando Timleri ile birlikte yürütülen devriye faaliyetlerinin devam edeceğine dikkat çekildi. Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamanın sonunda vatandaşların huzur ve güvenliklerinin sağlanması için devriye faaliyetlerinin il genelinde aralıksız süreceği belirtildi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27