TRAFİKTE GÜRÜLTÜYE TAVİZ YOK!

GAZİPAŞA’DA yüksek sesle müzik dinleyerek aracıyla çevreye rahatsızlık veren sürücüye 8 bin TL cezai işlem uygulandı. Ceza yazılan araç ise trafikten men edildi.

ASAYİŞ 12.08.2024 11:01:00 0
TRAFİKTE GÜRÜLTÜYE TAVİZ YOK!

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, gündüz yaptıkları denetimlerin yanı sıra, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla gece boyunca denetim ve devriyelerine devam ediyor. Polis ekipleri, yaptıkları denetim ve devriyeler esnasında; ses sistemi ve abartı egzozla çevreyi rahatsız eden, alkollü şekilde araç kullanıp trafiği tehlikeye sokan, eksik evrak ve sürücü belgesiz araç kullanan sürücülere gerekli idari para cezasını uygulayarak uyarılarda bulunuyor. Bu kapsamda; Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bir aracın yüksek ses müzik ile çevreye rahatsızlık verdiğini gören ekipler, 07 BHM 310 plakalı aracı durdurdu. Araç ve sürücü hakkında sorgulama yapan ekipler, aracın sigortasız olduğunu tespit etti. Araç sürücüsüne yüksek sesle müzik açarak çevreye rahatsızlık verme ve sigortasız araç kullanmaktan toplamda 8 bin TL ceza yazıldı. Ceza yazılan araç, trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi. 


DUR İHTARINA UYMADI, 2 BİN TL CEZA YEDİ
Öte yandan, trafik ekiplerinin durdurduğu araç üzerinde yaptığı incelemeler esnasında ekiplerin yanında bulunan kaldırım üzerinden giden bir motosiklet sürücüsüne polisler tarafından dur ihtarında bulunuldu. Polislerin dur ihtarına uymayarak kaldırım üzerinde seyir haline devam eden motosiklet sürücüsüne 2 bin TL ceza yazıldı. Ekipler tarafından; kaldırım üzerinde araç kullanarak yayaların can güvenliğini tehlikeye atan sürücülere taviz verilmeyeceği aktarıldı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27