TRAFİKTE BAYRAM DENETİMİ

TRAFİK ekipleri, Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelebilecek kazaları minimuma indirmek için sorumluluk bölgelerinde denetimlerini attırdı.

ASAYİŞ 8.04.2024 11:16:00 0
TRAFİKTE BAYRAM DENETİMİ

Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, bayramın acıya dönüşmemesi için sorumluluk bölgelerindeki denetimlerine yoğunluk verdi. Olası kazalarda can ve mal kayıplarını önlemek amacıyla yapılan denetimlerde, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarı yapıldı. Trafik kuralları hakkında sürücüleri bilgilendiren ekipler, seyahat eden vatandaşların her iki saatte bir mola vermeleri, uykusuz ve yorgun araç kullanmamaları istendi.


SÜRÜCÜLER VE YOLCULARA KEMER UYARISI
Öte yandan, Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından otobüs sürücüleri ve yolcularına yönelik emniyet kemeri denetimi gerçekleşti. Dün saat 10.00-12.00 arası ilçe girişinde yapılan denetimlerde ekipler tarafından vatandaşlara bilgilendirme yapıldı. Denetimlerde ayrıca otobüslerin evrakları, lastik diş kalınlıkları, takometreleri kontrol edilirken, yolculara ise emniyet kemeri ile ilgili broşürler dağıtıldı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TRAFİKTE BAYRAM DENETİMİ