TRAFİK EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

GAZİPAŞA’DA trafik ekipleri; çift sıra park, kaldırma park edilen araçlar, hatalı park gibi unsurlar üzerine yoğunlaştı. Ekipler, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulayarak sürücülere uyarıda bulunmaya devam ediyor.

ASAYİŞ 13.07.2024 10:10:00 0
TRAFİK EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, ilçenin farklı noktalarında denetimlerine devam ediyor. Kurallara uymayan; trafik akışı, diğer sürücüler ve yayaların can güvenliğini tehlikeye atan sürücülere gerekli cezai işlemler uygulanıyor. Bunun yanında ekipler, kaldırıma park edilen motosikletlere, hatalı park edilen araçlara, yolu kapatan araçlara ve çift sıra park edilmiş araçlara da gerekli cezai işlemi uyguluyor. Bu kapsamda; İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımlar ve yaya geçitleri üzerinde park halinde bulunan araçlara ceza yazılarak sürücülere uyarıda bulunuldu. Vatandaşların şikâyetleri doğrultusunda denetimlerine motosikletlere ve kaldırım ile yaya geçidi işgallerine yoğunlaşan trafik ekipleri, ilçede trafiğin güvenliğini sağlamak için kural tanımayan sürücülere taviz vermiyor. 

Öte yandan; ilçede trafik ve asayiş uygulamalarına ara vermeden devam edilerek ilçede trafik güvenliğinin sağlanması için denetimlere devam edileceği aktarıldı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TRAFİK EKİPLERİNDEN DENETİM