TORUN'DAN ZİRAAT ODASI'NA ZİYARET

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 24.01.2024 09:37:00 0
TORUN

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimi için Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Rıfat Torun, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik’i ziyaret eden Muhtar Adayı Torun, Çelik’e çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. Mahallesinin sorunlarıyla ilgilenerek çiftçilerin yaşadıkları sorunları da çözüm üreteceklerini belirten Torun, Ziraat Odası’nın faaliyetleri hakkında da Başkan Çelik’ten bilgi aldı.


“SORUNLARI BERABER ÇÖZECEĞİZ”
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Hiç kimsenin kuşkusu olmasın her kesimin yanında olacağımız gibi çiftçilerimizin de yanında olacağız. Mahallelimizde çiftçilik yapan çiftçilerimizin sorunları varsa el ele verip beraber çözeceğiz. Ziraat Odası Başkanımız Sayın Yusuf Çelik le uyum halinde çalışarak ne gerekiyorsa yapacağız. Bu güzel ev sahipliği için Sayın başkanımız Yusuf Çelik’e ve güler yüzlü personeline çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: TORUN' ZİRAAT ODASI' ZİYARET