TORUN'DAN ZABITA'YA ZİYARET

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

GÜNDEM 4.01.2024 11:09:00 0
TORUN

31 Mart 2024 yerel seçimleri için İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı olan ve bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Rıfat Torun, Gazipaşa Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Muhtar Adayı Torun, Zabıta Müdürü Fuat Sönmez’e çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. Mahallesini en iyi şekilde yönetmeye kararlı olduğunu dile getiren Torun,  mahalle sakinlerinin huzuru ve güvenliği için çalışacağını belirtti. 


HEDEF HUZURLU VE GÜVENLİ BİR MAHALLE
Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında konuşan İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Gazipaşa’mızın huzuru ve güvenliği için büyük öneme sahip olan Gazipaşa Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. İnşallah uyumlu bir şekilde çalışarak mahallemize hizmet etmek en büyük hedefimiz. Mahallemizin huzur ve güvenliğini sağlamak adına sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için Zabıta Müdürümüz Sayın Fuat Sönmez ve birbirinden değerli personeline çok teşekkür ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TORUN' ZABITA' ZİYARET