TORUN'DAN SOBA VE ODUN SÖZÜ

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, seçim çalışmaları kapsamında mahallesinde cenazesi olan vatandaşlara, kurulan taziye çadırlarında kullanılmak üzere soba ve odun desteği vereceğini söyledi.

GÜNDEM 3.02.2024 11:06:00 0
TORUN

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde, İstiklal Mahallesi’ne muhtar adayı olan Rıfat Torun, mahalle halkıyla bir araya gelerek, halkın taleplerini dinliyor. Mahallesindeki eksikleri bir bir tespit ettiklerini söyleyen İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, soğuk kış günlerinde cenazesi olan vatandaşların her türlü yanında olacağını belirtti. Muhtar Adayı Torun, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu taziye çadırlarında kullanılmak üzere vatandaşlara soba ve odun desteği vereceğini dile getirdi. 


“SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE YANLARINDA OLACAĞIZ”
İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Mahallemizdeki eksikleri tespit ederek çalışmalarımıza ekliyoruz. Bu soğuk kış günlerinde cenazesi olan vatandaşlarımızın anında yanında olacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kurmuş oldukları taziye çadırlarına muhtarlık olarak biz de vatandaşlarımıza soba ve beraberinde odun hizmeti vereceğiz. Mahallem için her zaman her koşulda hizmet için hazırım. Bir muhtar ne yapması gerekiyorsa daha fazlasını yapmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Beraber yol aldığım ve arkamda duran dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TORUN'