TORUN'DAN KOOPERATİF'E ZİYARET

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun ve ekip arkadaşları, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ve yönetim kuruluna ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 26.12.2023 11:08:00 0
TORUN

31 Mart 2024 yerel seçimleri için İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı olan ve bu kapsamda çalışmalarına devam eden Rıfat Torun ve ekibi, ilçede farklı alanlarda da faaliyet göstermeye devam ediyor. Torun ve ekibi, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Muhtar Adayı Torun, Başkan Mülazımağaoğlu ve yönetimine çiçek takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


“EMANETİNE EN İYİ ŞEKİLDE SAHİP ÇIKILIYOR”
Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında konuşan İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “İlçemiz ve esnafımız için büyük öneme sahip olan Gazipaşa Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ekip arkadaşlarımızla beraber ziyaret ettik. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Sayın Başkanımız Nihat Mülazımağaoğlu ve yönetim kurulu ile personeline sonsuz teşekkür ediyoruz. Sevgili büyüğümüz dayımız namı değer Yörük Mustafa Şahin'i de rahmet ve minnetle anıyoruz. Gözün arkada kalmasın dayım emanetine en iyi şekilde sahip çıkılıyor” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TORUN' KOOPERATİF' ZİYARET