TORUN'A TAM DESTEK

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, adaylık açıklamasının ardından, şu anki mevcut muhtar Ali Yıldırım’ın azalarının da kendisini desteklediğini dile getirdi.

GÜNDEM 15.12.2023 10:07:00 0
TORUN

Geçtiğimiz haftalarda İstiklal Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıklayan Rıfat Torun, azalarını da açıklayarak seçim çalışmalarına başlamıştı. Kendisinin de İstiklal Mahallesi’nin şu anki mevcut azası olduğunu ve şu anki azalardan; Recep Sayman, Mustafa Sarıtaş, Harun Kurt gibi isimlerin kendisini desteklediğini belirten Torun, aldığı desteklerle beraber seçime güçlü bir şekilde hazırlandığını ifade etti.


“HEDEFİM DOĞRULTUSUNDA KENDİME BİR YOL ÇİZDİM”
İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Ben de şu anki mevcut İstiklal Mahalle muhtarımız Ali Yıldırım’ın azalığını yaptım ve artık muhtarlık hedefim doğrultusunda kendime bir yol çizdim. Bu yolda bana destek veren aza arkadaşlarımla beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevcut muhtarın azaları da bana destek verdiklerini ve arkamda duracaklarını söylediler. Bu da beni oldukça memnun etti. Hedefim için çalışmalarıma devam edeceğim ve asla vazgeçmeyeceğim” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TORUN' DESTEK