TORUN, VAATLERİNİ SIRALADI

Gazipaşa’da İstiklal Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde mahallede yapacağı hizmetleri sıraladı.

GÜNDEM 28.03.2024 11:10:00 0
TORUN, VAATLERİNİ SIRALADI

31 MART’TA yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını ‘Sorunlarınız, Bizimle Çözülecek’ sloganıyla sürdüren İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, mahallenin yeniden ayağa kaldırılması konusunda eksiklikleri tespit ederek maddeler halinde vaatlerini açıkladı.


“HEDEFİMİZ BİN SANDALYE, 150 MASA”
Özellikle yaz döneminde yoğun bir şekilde düğün ve mevlit organizasyonlarının düzenlendiğini, bu anlamda da vatandaşların konuklar için ücreti karşılığında masa ve sandalye kiralamak durumunda kaldığını dile getiren Torun, “Sorunları bildiğimiz gibi, çözümleri de biliyoruz. Bu anlamda da mahallemizde sıklıkla tertiplenen düğün ve mevlit organizasyonları için vatandaşlarımızın masraf ettiğini, çoğu vatandaşımızın ise bu konuda zorlandığına şahit oldum. Ne yapabiliriz diye düşünürken muhtarlık olarak yeterli miktarda masa ve sandalyeyi temin ederek vatandaşlarımızın bu organizasyonları için ücretsiz verebileceğimize kanaat getirdik. En çok şikayet aldığımız konuların başında gelen masa ve sandalye sorununu en kısa sürede çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz bin sandalye ve 150 masa. Amacımız aynı güne denk gelen özel günlerde iki ailemizin birden ihtiyacını giderebilmek. Bu ilçenin en büyük mahallelerinden olan İstiklal’e ne yakışıyorsa onu yapacağız” dedi.


“TEKERLEKLİ SANDALYE VE YÜRÜTEÇ TEMİN EDECEĞİZ”
Torun, mahallesindeki engelli bireylerin de yüzünü güldürmeyi amaçladığını belirterek, “Mahalleme acil ihtiyaç anında geçici olarak kullanılmak üzere tekerlekli sandalye ve yürüteç temin edeceğiz. Engelli vatandaşlarımız için de her türlü kolaylığı sağlayacağız. Ben ve ekibim maddi manevi hep yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.


“ODUN VE SOBA DESTEĞİ VERECEĞİZ” 
Mahallenin sorunlarına çözüm bulmak adına belediye ve vatandaşlar arasında köprü olacağını dile getiren İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kış aylarında mahallesine kurulacak olan taziye çadırlarına muhtarlık olarak soba ve odun desteği de vereceğini ifade etti.
 

“BUZDOLABI TEMİN EDECEĞİZ”
Torun, sadece kış değil yaz aylarını da düşündüğünü belirterek, “Yazın sıcak günlerinde taziye, mevlit, düğün gibi özel günlerde kullanılmak üzere buzdolabı temin edeceğiz. Yine özel organizasyonlarda kullanılmak üzere projektör cihazı, seyyar kablo, çay ocağı ve malzemelerini mahalle halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK VERECEĞİZ”
Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilip, öncelik ve maddi destek sağlanması için çalışmalar yapacağını aktaran Torun, sağlıklı yaşam adına tüm vatandaşların kullanabileceği spor kompleksi, oturma ve park alanlarının yapılması, yaşlılarımızın pazara ulaşımını sağlamak için araç tahsisi, ev hanımları için kursların açılması, sokak hayvanlarımız için mama desteği, mahalle toplantılarımız için çok amaçlı salon gibi daha birçok projelerimizle mahallemize hizmet etmeye geliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde tüm mahalle halkının desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TORUN VAATLERİNİ SIRALADI