TORUN TAM GAZ SAHADA

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, mahalle sakinlerinin ihtiyaç duymaları halinde yürüteç ve tekerlekli sandalyeyi mahalle muhtarlığından temin edebileceklerinin sözünü verdi.

GÜNDEM 13.03.2024 10:11:00 0
TORUN TAM GAZ SAHADA

İstiklal Mahallesi’ne muhtar adayı olan Rıfat Torun, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. Mahallesindeki eksikleri tespit etmeye ve tek tek not almaya devam eden Torun, daima mahallelinin yanında olacağının sözünü veriyor. Mahalle sakinlerinin ihtiyaç duymaları halinde yürüteç ve tekerlekli sandalyeyi mahalle muhtarlığından geçici süre kullanmak üzere alabileceklerini, maddi imkânı olmayan ve sürekli olarak bu ekipmanları kullanması gereken vatandaşlara ise maddi destek çıkarak yardımcı olacağını vurguladı.


“İSTİKLAL MAHALLESİ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
Eksikleri gidereceğini söyleyen İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Öncelikle Allah’ım böyle bir şey için bizi aramayı size nasip etmesin, ama hayatta olduğumuz sürece neyle ne zaman karşılaşacağımız belli değil. Eğer bir gün tekerlekli sandalye veya yürüteç ihtiyacınız olduğu zaman geçici süre kullanmak için muhtarlığımızdan temin edebileceksiniz. ‘Yapacağımız hayırlar, bize devamlı lazım. Maddi imkânımız da yok’ derseniz ona da yardımcı olacağız. İstiklal Mahallesi en iyisini hak ediyor” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27