TORUN, ŞOFÖRLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

.

GÜNDEM 1.12.2023 13:30:00 0
TORUN, ŞOFÖRLER GÜNÜ

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, “30 Kasım Dünya Şoförler Günü” dolayısıyla Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel’i makamında ziyaret etti.
“30 Kasım Dünya Şoförler Günü” nedeniyle önümüzdeki yerel seçimlerde Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’ne muhtar adayı olan Rıfat Torun, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. 


GÜNÜN ANISINA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Makama yapılan ziyarette Muhtar adayı Torun, burada Oda Başkanı Hasan Tuncel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Torun, Başkan Tuncel ve yönetiminin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutlayarak günün anısına çiçek takdim etti.


TUNCEL: ŞOFÖRLERİMİZİN GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM
Ziyarette ilk olarak konuşan Oda Başkanı Hasan Tuncel, ziyaretlerinden ötürü muhtar adayı Rıfat Torun’a teşekkür ederek adaylık sürecinde de başarılar diledi. Tuncel “Hayatın her anında hizmeti ayağınıza getiren şoförlerimizin Dünya Şoförler Günü’nü kutluyorum. Her türlü zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan, hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutlar, kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni ederim. Tüm esnafımız ve şoförlerimiz adına nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.


“SOFÖR ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINADAYIZ”
Daha sonra söz alan İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, “Bugün ülke ekonomisini ayakta tutan gece-gündüz demeden çalışan şoför arkadaşlarımızın günü. 7 gün 24 saat hizmet eden şoför esnafımızın her zaman yanındayız. Şoförlük mesleğinin ülkemiz için ne kadar büyük bir yük taşıdığının farkındayız. Bu vesile ile tüm şoförlerimizin ‘30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel aracılığıyla kutluyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret sohbet şekilde devam etti.> Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27