TORUN, İSTİKLAL'E MUHTAR ADAYI

Rıfat Torun, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için İstiklal Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 20.11.2023 11:02:00 0
TORUN, İSTİKLAL

Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’nden önümüzdeki yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıklayan Rıfat Torun, doğduğundan itibaren İstiklal Mahallesi’nde ikamet ettiğini ve mahallesinin eksiklerini yakından takip ettiğini dile getirdi. Erkek kuaförü olan Rıfat Torun, muhtar adaylığı ile birlikte azalarını da açıkladı.


İŞTE AZA OLACAK İSİMLER
Azaları ile birlikte her kesime hitap edeceğini belirten Torun, muhtar olması durumunda kendisine yardımcı olacak azaları ise şu şekilde sıraladı: Ercan Püskürt (Eczane teknikeri), Serhat Kaplan (Havalimanı apron memuru), Emine Tuncel (Güzellik uzmanı), Alaaddin Dündar (Pastane işletmecisi), Rafet Taşdemir (Güvenlik personeli) ve Alim Özgörücü ( Esnaf).


“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM MAHALLEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Daha önce kendisinin de ‘aza’ olduğunu belirten İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, mahalle sakinlerinden destek beklediğini dile getirdi. Torun, mahallenin desteği ile bu görevi başarılı bir şekilde yapacağına inandığını belirterek şöyle devam etti: “İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden biri olarak mahallemin sorunlarına oldukça vakıfım. Mahallemin sıkıntılarını biliyor ve ilgileniyorum. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet adına çıktığım bu yolda adaylığımı açıkladığım ilk adımında sizlerden gelen büyük destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Azalarımla birlikte şimdiden mahallemize yapacağımız yenilik ve gelişmelerin projelerini oluşturmaya başladık. Mahallemizi daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getirmek için gerek mahallemiz sakinleri gerekse yetkililerle istişare edeceğim ve değerli mahallemin desteğini bekliyorum.” >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27