TORUN, GÖNÜLLERİ KAZANIYOR

SEÇİM çalışmalarına dur durak demeden devam eden İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, “Her kapıyı çalarak gönülleri kazanmaya devam ediyoruz, tek istediğim mahallemizin hak ettiği en iyi hizmetleri alması” dedi.

GÜNDEM 19.03.2024 11:22:00 0
TORUN, GÖNÜLLERİ KAZANIYOR

İstiklal Mahallesi muhtar adayı Rıfat Torun, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. Mahallesindeki haneleri tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen Torun, her vatandaşın derdini kendi derdi gibi görüp vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vereceğini söyledi. Muhtar olduğu takdirde ekibi ile yapacakları çalışmalarla mahallesinin adını duyuracağını belirten Torun, ziyaretlerinde yapacağı çalışmaları anlatarak seçmenlerin gönüllerinde yer ediniyor. 


“AYRIM YAPMADAN HİZMETE DEVAM DİYECEĞİZ!”
İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Mahallemize muhtar adayı olduğum günden bugüne söylediğim ve vaat ettiğim her şeyin arkasındayım. Kişinin kim olduğuna bakmaksızın sorunları dinlemeye ve çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceğiz. Arkamda güçlü bir ekibim var ve hepsine inancım sonsuz. Biz inandık ve beraber başaracağız. Ayrım yapmadan hizmete devam diyeceğiz! Mahallemizde yaşayan herkes bizim için eşit konumdadır. Mahallelimiz de bilsin ki, muhtar seçildiğim vakit, 1 Nisan’da çalışmalarıma başlayarak mahallelimizin isteklerini değerlendirerek çözüme kavuşturacağız. Mahallem bana ve ekibime güvensin. İnanıyoruz, başaracağız” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27