TOPYEKÜN SAHADA OLACAĞIZ

.

SİYASET 22.02.2024 09:03:00 0
TOPYEKÜN SAHADA OLACAĞIZ

İYİ Parti’den Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, partisinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundukları meclis üyesi listesinin ardından dün adaylar ile bir araya geldi. İYİ Parti Gazipaşa Meclis Üyesi Adaylarını tebrik eden Yüksel, “Bundan böyle topyekûn sahada olacağız” dedi.


31 MART’TA yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı gösterilen Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunulan meclis üyesi listesinin ardından dün adaylar ile bir araya geldi. İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü başkanlığında ve meclis üyesi adaylarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda, 31 Mart’a kadar ekip arkadaşları ile birlikte topyekûn sahada olacaklarını belirten Yüksel, seçim çalışmalarındaki tempolarını da arttıracaklarını kaydetti.


“MECLİS ÜYELERİMİZDEN BEKLENTİMİZ YÜKSEK”
Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü, meclis üyelerinden beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek “Bu süreçte güzel bir ekip olacağımızı düşünüyorum ve süreci de çok güzel bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı, 40 günlük bir sürede güzel çalışmalarla Gazipaşa Belediyesi’ne İYİ Parti’yi getireceğimize inanıyorum. Bu başarı da meclis üyelerimizin de birlikteliği ve özverili çalışmaları işle olacak, bundan bir şüphem yok. Güçlü bir ekibimiz var ve canla başla omuz omuza vererek çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 


“KONDİSYONUMUZU 31 MART’A KADAR YETECEK ŞEKİLDE AYARLAYACAĞIZ”
İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel; ise “Listelerimizi teslim ettik ve bu akşamüstü listelerimiz kesinleşecek. Ufak tefek eksiklerimizi de tamamlıyoruz. Ekibimizle beraber bir program dâhilinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bundan sonra yapacağımız iş, topyekûn sahada olmak olacak. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar birebir, ikili görüşmeler, aile ziyaretleri şeklinde idi. Bundan sonraki yapacağımız çalışmalarla ilgili hem de proje çalışmaları ile ilgili bir proje sunumumuz olacak önümüzdeki günlerde. Asıl önemli süreç seçime son 20-21 gündür. Biz de şimdiye kadar belirli bir tempoda gittik ve çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bugünden sonra da ekip arkadaşlarımızın da eşliğinde tempomuzu arttıracağız. Kondisyonumuzu 31 Mart’a kadar yetecek şekilde ayarlayacağız. 


“İDDİALI OLDUĞUMUZU, PROJELERİMİZ İLE GÖSTERECEĞİZ” 
En zirve yaptığımız dönem de bu süreçte olacaktır. Listemizde yer alan; Hüseyin Türker, Hasan Atay, Şükrü Akçacıoğlu, Mehmet Emin Kısaarslan, Mehmet Ali Çomruk, Barbaros Özkan, İbrahim Özdemir, Mahmut Nedim Yıldız, Ömer Alaybeyoğlu, Fatih Akçocuk, Arif Emre Akgül, Beyzanur Aslan, Batuhan Bulut, Adil Karalarlı, Eren Erkan, Arif Ölürdönmez, meclis üyeliği kontenjanımızda Sinan Yüksel, Hilal Demir ve Muzaffer Şirin ve diğer arkadaşlarımızla saha çalışmalarımıza yoğunlaşarak iddialı olduğumuzu, projelerimizle göstereceğiz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27