TOPTANCI HALİ'NE SAAT DÜZENLEMESİ

TOPTANCI HALİ

GAZİPAŞA Belediye Başkanlığınca alınan karara göre, Gazipaşa Toptancı Hali ve Kahyalar Toptancı Hali, 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren akşamüstü saat 16.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında ürün girişine kapatıldı.

Gazipaşa Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hem Gazipaşa Toptancı Hali hem de Kahyalar Toptancı Hali’nde 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren ürün girişlerine saat sınırlaması getirildiği açıklandı. Alınan karara göre, her iki halde de saat akşamüstü saat 16.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında ürün girişine kapalı olacak. Üreticilerin ve komisyoncuların zaman mevhumuna uymaması konusunda uyarı yapan Gazipaşa Belediyesi, ürünlerin belirlenen saat aralıklarında hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 


“ZAMAN MEVHUMUNA UYMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ”
Gazipaşa Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Tarım alanı üretim endüstrisinde; iş gücü, finansal ve zaman gibi israfların önüne geçmek, üretimde yerli iş gücünü teşvik ederek ilçe ekonomisini canlandırmak amacıyla Gazipaşa ve Kahyalar Toptancı Hali 06.05.2024 Pazartesi günü itibari ile akşam saat 16.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında ürün girişine kapalı olacaktır. Tüm uğraşlarımızın sizler için olduğunu hatırlatır, zaman mevhumuna uymanızı önemle rica ederiz” denildi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: TOPTANCI ' DÜZENLEMESİ