TOKLU’DAN HAVALİMANI AÇIKLAMASI

AK PARTİ Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) tarafından başlatılan "Alanya'nın Değerleri" etkinliğinin ilk konuğu oldu. Burada Gazipaşa Havalimanı hakkında konuştu.

GÜNCEL 29.11.2022 12:51:00 0
TOKLU’DAN HAVALİMANI AÇIKLAMASI

AK PARTİ Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) tarafından başlatılan "Alanya'nın Değerleri" etkinliğinin ilk konuğu oldu. Burada Gazipaşa Havalimanı hakkında konuşanToklu, havalimanını büyütmek adına çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak ekip ruhuyla çalıştıklarını ifade eden Toklu, "İlk hedefimiz 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde partimizi Alanya'da birinci yapmak ve oyumuzu arttırmaktır. Bunun için çok çalışıyoruz. Diğer taraftan Alanya'nın sorunlarnı da yakından takip ediyoruz ve Alanya'ya yeni yatırım ve hizmetler kazandırmak için

mücadele ediyoruz. Antalya ve Alanya'nın gururu olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da bizlere her zaman destek veriyor, kendisine teşekkür ederiz" dedi.

GAZİPAŞA ALANYA HAVALİMANI

Gazipaşa Alanya Havalimanı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Toklu, havalimanının büyütülmesi ile ilgili dosyayı sunduklarını söylerken, "Bu konunun da takibindeyiz. Gazipaşa Havalimanı artık dış hatlar kadar iç hatlarda da kullanılıyor. Mevcut binaları genişletmek, yeni binalar yapmak, havalimanını büyütmek adına çalışmalarımız devam ediyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: TOKLU’ HAVALİMANI AÇIKLAMASI