TOKİ’DE KURA TARİHİ BELLİ OLDU

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın Gazipaşa’ya müjdesini verdiği 300 TOKİ konutunun kura tarihi belli oldu. Ev sahibi olmak için TOKİ’ye başvuran Gazipaşalı talihliler, 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.

GÜNCEL 16.01.2023 09:40:00 0
TOKİ’DE KURA TARİHİ BELLİ OLDU

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini hayata geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazipaşa için müjdelediği 300 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutunun kura tarihi belli oldu. "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde ilk kuralar Gazipaşa’daki 300 konut için 21.01.2023 Cumartesi günü saat 10.00’da Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde çekilecek. Ev sahibi olmak için TOKİ’ye başvuran Gazipaşalıların ev sahibi olup olmayacağı bu kura ile belirlenecek. 

“AK PARTİ VARSA HİZMET VAR, PROJE VAR”

AK Parti’nin, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini hayata geçireceğini dile getiren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, bu büyük projeden Gazipaşa’nın da yararlanacağını belirtti. AK Parti hükümetinin 2023 yılında Yeni Türkiye Yüzyılı’na yakışan eser ve hizmetleri yapmaya devam edeceğini söyleyen Doğan, “Bu eserlerden biri de cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"dir. Proje kapsamında Gazipaşa’mıza 300 konut kazandırılarak, Gazipaşalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. TOKİ tarafından yapılacak 300 konutun hak sahipleri, 21 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde çekilecek kura ile belli olacak. Öncelikle çekilecek kuranın ilçemize ve Gazipaşalılara hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Yine projeyi hayata geçiren dünya liderimiz, Reis’imiz, genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimize, bu iş için emek harcayan herkese ve partimizi ülkemizin hizmetkarı yapan aziz milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. AK Parti varsa kalkınma var, AK Parti varsa hizmet var, proje var. Durmak yok, yola devam” dedi. 


Anahtar Kelimeler: TARİHİ BELLİ