TİYATRO BİLETİ ALMAK İÇİN YARIN SON GÜN!

SMA hastası Arya bebeğin tedavisine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Piknik Sepeti’ isimli tiyatro, yarın akşam sergilenecek.

GÜNDEM 23.12.2023 10:34:00 0
TİYATRO BİLETİ ALMAK İÇİN YARIN SON GÜN!

Gazipaşa’da 22 aylık SMA hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen tiyatro gösterisi, Antalya Büyükşehir Belediyesi (Gazipaşa) Kültür Merkezi’nde yarın akşam sergilenecek. ‘Piknik Sepeti’ isimli 2 perdelik komedi türündeki oyunun perdesi saat 20.00’de açılacak. 2 saat sürecek olan tiyatro için bilet satışları yarın akşama kadar devam edecek.


‘PİKNİK SEPETİ’ YARIN AKŞAM SERGİLENECEK
Arya bebeğin babası Hamza Öztürk, “Bebeğimizin yaşam mücadelesinde ihtiyaç duyduğu desteğin sağlanması için bağış kampanyalarımız devam ediyor. Bu vesile ile 24 Aralık yani yarın akşam için tiyatro gösterisi tertip ettik. ‘Piknik Sepeti’ isimli tiyatro saat 20.00’de başlayacak. Tiyatro biletlerinin satışı için ise son 1 günümüz kaldı. Oyundan elde edilen tüm gelir, Arya bebeğin tedavisi için kullanılacak. Bilet almak ya da bağış yapmak isteyenler ilçede faaliyet gösteren CLZ Construction, Nizamoğlu Pastanesi ile Sarar Mağazası’ndan temin edebilir. Tüm ilçe halkımızı Arya bebeğimize destek için bekliyoruz.” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TİYATRO BİLETİ ALMAK YARIN !