TİP'TE TANITIM YARIN YAPILACAK

.

SİYASET 26.01.2024 10:48:00 0
TİP

TÜRKİYE İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun, TİP Genel Başkanı Erkan Baş tarafından adaylığı resmen ilan edilecek. Antalya Cam Piramit’te yapılacak toplantıda belediye başkanı adayları ve belediye meclis üyelerinin tanıtımı yapılacak. 


Türkiye İşçi Partisi’nin aday tanıtım toplantısı yarın saat 17.00’de Antalya Cam Piramit’te gerçekleştirilecek. TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve TİP MYK üyesi Yunus Başaran’ın yer alacağı aday tanıtım toplantısında, Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerinin belediye başkanı adayları ve belediye meclis üyelerinin aday tanıtımı yapılacak. Aday tanıtımında, daha önce gerçekleştirmiş olduğu kent ve çevre kurultayının sonuç bildirgesinin sonuç raporunu da katılımcılara sunulacak. TİP Gazipaşa ilçe örgütünün de katılacağı toplantıda, Tip’in Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun’un adaylığı resmen açıklanacak. 


“GAZİPAŞA HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
Türkiye İşçi Partisi Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun,“ TİP Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Şahin ve partililerimizle biz de toplantıda olacağız. Antalya ve Gazipaşa özelinde halkçı bir belediyecilik anlayışıyla ilçemizin sorunlarının nasıl çözüleceğini merak eden ve örgütlü mücadelemize destek vermek isteyen tüm yurttaşları toplantıya davet ediyoruz. Gazipaşa’nın daha ileri gitmesi için üreten, yaşanabilir bir Gazipaşa için gece gündüz demeden çalışan, emekçi kadınlardan ve gençlerden, siyasi görüşü fark etmeksizin Gazipaşa’ya bir değer katmak isteyen yurttaşlardan oluşan bir ekiple seçime gireceğiz. Genel Başkanımız Erkan Baş’ın dediği gibi “Biz Türkiye siyasetine ilişkin genel yaklaşımımıza uygun bir biçimde siyasetçilerin tırnak içinde 'sıradan insanlar’ dedikleri işçiler, emekçiler, köylülerle seçime gireceğiz.”  Kimin aday olduğu öneminden çok Gazipaşa’nın sorunlarının daha önemli olduğunu düşünüyorum.  Biz bu sorunların hepsini çözeceğiz” İfadelerini kullandı. 


“PATRONLAR KAZANIR GAZİPAŞA KAYBEDER”
Kent ve Çevre kurultay raporu hakkında da konuşan TİP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun, sözlerine şöyle devam etti; “Raporda belirtilen Antalya genelinde yaşanan sorunların birçoğunun Gazipaşa içinde yaşandığını da biliyoruz. Bu sorunların tarım ve turizm yatırımlarında izlenen yanlış politikaların Gazipaşa özelinde önüne geçmek ve ilçemizin geleceğini kurtarmak istiyoruz. İlçede bir turizm baskısının olduğunu ve bu baskının sonucunda Alanya örneğini gösteriyorum; ilçemizi de kitle turizmine açılmak isteniyor. Kitle turizmin sadece konaklamada yatak kapasitesi üzerine planlandığını hepimiz iyi biliyoruz. İlçemizin doğal yapısı, sahilleri, doğal sit alanları ve en önemlisi tarımsal üretim, bu anlayışla göre göz ardı ediliyor. Büyük beş yıldızlı oteller patronlara kazandırıp ilçe insanı kaybettirecek. Ben de bunun önüne geçmeye hazırım” dedi.


ŞAHİN’DEN TOPLANTIYA DAVET
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Şahin, “Türkiye İşçi Partisi Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun’un her zaman yanındayım ve sonuna kadar yolumuzda devam edeceğiz. Yapılacak olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Aday Tanıtım Toplantısı’na hem ilçe halkımızı hem de yol arkadaşlarımızla bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27