TİP’Lİ UĞUR’DAN GAZETEMİZE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ ZİYARETİ

TÜRKİYE İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili Adayı Kerim Uğur, gazetemizi ziyaret ederek, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’müzü kutladı.

GÜNDEM 4.05.2023 15:34:00 0
TİP’Lİ UĞUR’DAN GAZETEMİZE  BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ ZİYARETİ

Türkiye; 14 Mayıs’ta yapılacak 13.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne odaklandı. Örgütlü mücadelenin sahaya en iyi yayıldığı partilerden biri Türkiye İşçi Partisi (TİP), ülke genelinde olduğu gibi Antalya ve Gazipaşa’da saha çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları ve 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili Adayı Kerim Uğur, Gazete ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu ile gazete çalışanlarıyla bir araya gelerek, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’müzü kutladı. 

“SEÇİM İLK TURDA TAMAMLANIR”

Seçime ilişkin izlenimleri hakkında da açıklama yapan Uğur, TİP’e Gazipaşa, Antalya ve ülke genelinde yoğun bir ilginin olduğunu belirtti. Önümüzdeki seçimlerde TİP’in Antalya’da iyi bir oy oranına ulaşacağına dikkat çeken Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazacağına inandıklarını belirtti. Seçimin ilk turda tamamlanacağını dile getiren Uğur, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 60’la seçimi kazanacağına inanıyoruz. Bunun yanında TİP’in de ülke genelinde oy oranını yükselteceğini, meclisteki sandalye sayımızı da arttıracağımızı belirtmek isterim” dedi.