TİP’Lİ KERİM UĞUR ANTALYA’DA TANITILDI

TÜRKİYE İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katılan Kerim Uğur, “Halkın olanın hakça paylaşıldığı mutlu bir Türkiye için mücadele veriyorum” dedi.

SİYASET 18.04.2023 15:48:00 0
TİP’Lİ KERİM UĞUR  ANTALYA’DA TANITILDI

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi TİP Antalya Milletvekili adayları tanıtım toplantısı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya TİP Antalya İl Başkanı Barış Özdemir, TİP'in Hatay milletvekili ve Antalya adayı Barış Atay Mengüllüoğlu, İzmir Milletvekili adayı İrfan Değirmenci, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. TİP'in milletvekili aday listesinde yer alan adaylar tek tek tanıtıldı. 


HEPİMİZ İÇİN MÜCADELEVERİYORUM


Alanya ve Gazipaşa’yı Ankara’da temsil etmek için Antalya’dan milletvekili adayı olan Kerim Uğur da kürsüye çıkarak kendini tanıttı. Milletvekili adayı Uğur, Gazipaşalı olduğunu belirterek Antalya'dan aday gösterilmesiyle ilgili konuştu. Uğur’ açıklamasında: “Yüreğinin Türkiye İşçi Partisi’ne götürdüğü;  aydınlık bir Türkiye için burada olan bütün dostlar merhaba!


“KÖK HÜCRE GÖNÜLLÜSÜYÜM”


Ben, Kerim Uğur. Türkiye İşçi Partisi Antalya milletvekili adayı olarak karşınızdayım. 1984 yılında Gazipaşa’da doğdum. Akdeniz Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum. Yüksek Lisansımı Selçuk Üniversitesi Muhasebe ve denetim alanında tamamladım. Alanya’da stajyer mali müşavirlik yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Lösemili çocuklarımız için yaşat ki yaşa düşüncesi ile için kök hücre gönüllüsüyüm.  


“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”


2021 yılından bugüne Partimizin yaratmak istediği özgür, adil, halkın olanın hakça paylaşıldığı, mutlu bir Türkiye için mücadele veriyorum.14 Mayıs’ta hep birlikte tepemize karabasan gibi çöken bu karanlığı aydınlığa çevireceğiz. İnadım geleceğe umutla bakan çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve hepimiz içindir. Desteğiniz ve katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KERİM ANTALYA’ TANITILDI