TİP’Lİ ADAYLAR GELİYOR

TÜRKİYE İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili adayları Yunus Başaran ve Barış Atay Mengüoğlu Gazipaşa’ya geliyor.

SİYASET 9.05.2023 13:05:00 0
TİP’Lİ ADAYLAR GELİYOR

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya birinci sıra milletvekili adayı Yunus Başaran ile TİP Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili ve Antalya ikinci sıradan milletvekili adayı Barış Atay Mengüllüoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine günler kala çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında TİP Antalya Milletvekili adayları 11 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’te Gazipaşa’da olacak. 

Eski Bakırcılar Sokak’ta düzenlenecek olan halk buluşmasında Türkiye İşçi Partisi Antalya milletvekili adayı Yunus Başaran ile TİP Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili ve Antalya milletvekili adayı Barış Atay Mengüllüoğlu yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. TİP’li milletvekili adayları ‘Gazipaşa Halk Buluşması’nın ardından ilçe bürosunun da açılışını gerçekleştirecek.

HALK BULUŞMASINA VE İLÇE BÜROSU AÇILIŞINA DAVET 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili adayı Kerim Uğur “Antalya’mızın iki değerli milletvekili adayları ilçemize teşrif edecekler. 11 Mayıs Perşembe günü saat  15.00’te  ‘Gazipaşa Halk Buluşması’ yapacağız. Eski Bakırcılar Sokak’ta  milletvekili adaylarımız Yunus Başaran ve Barış Atay Mengüllüoğlu vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Ardından hep birlikte ilçe büromuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize tüm İlçe halkımız davetlidir” dedi. 

 


Anahtar Kelimeler: ADAYLAR GELİYOR