TİP, SEÇİME HAZIR

TÜRKİYE İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu, seçime hazır olduklarını belirterek; “Gazipaşa kimseye muhtaç değil; TİP var, biz varız” dedi.

SİYASET 22.01.2024 10:02:00 0
TİP, SEÇİME HAZIR

Mevcut iktidar olan Ak Parti iktidarını eleştiren Türkiye İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu, “TİP in varlığı sadece muhalefet partisinin değil, iktidar partileri içinde bir korkudur. Çünkü TİP iktidar partisinin rantına, muhalefet partisinin da siyaset oyununa çomak sokmaktadır.” diyerek TİP’in varlığını vurguladı.


“ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI BU KOŞULLARDA YAŞAMAYI HAK ETMEMEKTEDİR”
Siyasetin genel değerlendirmesini yaparak partisinin vurgusunu yapan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu, sözlerine şöyle devam etti; “ Ülkemizin son yirmi yıldır üzerine karabasan gibi çökmüş olan AKP iktidarı ve bu iktidarın zihniyetiyle şekillenmiş olan ana muhalefet ve tüm Sivil Toplum Kuruluşları Demokratik Kitle Örgütü vb. kuruluşlardan halk bir umut devşirememektedir. Son genel seçimlerle vatandaşların iki blok halinde bölündüğü apaçık ortadadır. Hem iktidar kanadı hem de muhalefet kanadı için ne ileri ne geri gidebildikleri ucube bir seçim sistemi içinde ülkemiz bir çıkmasın içinde yok olmaya doğru gitmektedir. Yaşanan ekonomik sıkıntı artık sıkıntıdan daha öte bir tabirle yoksul halk için bir buhran halini almıştır. Dünya da eşi benzeri bulunmayan bu ülke ve bu ülkenin güzelim insanları bu koşullarda yaşamayı hak etmemektedir. Ülkenin geldiği son nokta bunun ispatıdır. Yıllardır dükkân küçük olsun bizim olsun yaklaşımıyla dönemsel olarak halkın gazını alıp uyumasını sağlayıp AKP iktidarına algısal olarak hizmet eden muhalefet bu ülkenin umutsuz bir vakasıdır. Vatandaş artık şunu soruyor yılladır bu ülkeyi sistem partileri yönetti halk için ne değişti. Kocaman bir hiç. 


“TİP, SİYASET OYUNUNA ÇOMAK SOKMAKTADIR”
TİP in varlığı sadece muhalefet partisinin değil, iktidar partileri içinde bir korkudur. Çünkü TİP iktidar partisinin rantına, muhalefet partisinin da siyaset oyununa çomak sokmaktadır.  Türkiye İşçi Partisi diğer tüm siyasi partilerden farklı bir siyaset anlayışı ile sistem partilerinden ayrılıyor. Peki, Tip’i diğer partilerden ayıran özelliği nedir? TİP içinde çıkar odaklarının bulunmadığı tamamen halkın var ettiği bir partidir. Dolayısıyla kadrolarında siyasi güçle kamunun ve halkın imkânlarını yine kamu ve halkın çıkarına kullanan bir partidir. Var olduğu her yerde halkın içinden emekçi insanlarla varlığını meşrulaştırmış hiçbir sermaye ve patronu tanımadan yüzünü halka dönmüştür. 


“TİP, KİMSEYE EL AÇMADAN YAŞANABİLECEĞİNİ İSPATLAYACAKTIR”
TİP Gazipaşa’da insanlara şunu ispatlayacaktır; Gazipaşa belediyesi ülkemiz için kritik bir üretim gücüne sahip önemli bir belediyedir ve belediyenin bu gücü sayesinde ilçemizde yaşayan insanlarımızın yarın kaygısı yaşamadan, kimseye muhtaç olup el açmadan yaşanabileceğini ispatlayacaktır.” >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: SEÇİME HAZIR