TİP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

TÜRKİYE İşçi Partisi Antalya Milletvekili Adayları Kerim Uğur ve Av. Betül Ürküten, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

GÜNDEM 15.04.2023 14:44:00 0
TİP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN  GAZETEMİZE ZİYARET

14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala, partilerinden aday olan milletvekili adayları, saha çalışmalarına devam ediyor. Türkiye İşçi Partisi Antalya Milletvekili Adayı Kerim Uğur, yine Antalya’dan milletvekili adayı olan Av. Betül Ürküten ile birlikte, Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında Manşet Gazetesi ortağı Geylani Topaloğlu’na bilgi veren adaylar, hedeflerinin milletvekili seçilerek Antalya’yı TBMM’de temsil etmek olduğunu dile getirdiler. 

“DUR DEMEK ZORUNDAYIZ” 

Türkiye İşçi Partisi olarak seçimlere kadar dokunabildiğimiz bütün seçmenlere dokunacağız diyen Antalya Milletvekili Adayı Kerim Uğur, “Ancak bu kara propagandayı kırarak ve insanları aydınlatarak ülkemizin rotasını umuda, mutluluğa, özgürlüğe ve hakça paylaşıma çevirebiliriz. Bunu birlikte başaracağız. Her adımda bizi yoksulluğa iten bu despot rejime artık hep birlikte ‘dur’ demek zorundayız. Çünkü 14 Mayıs sonrası kendi geleceğimizi kendimiz belirlemeye başlayacağız. İşte yapılacak olan bu seçimlerde bunu oylayacağız. Hayatımızın en anlamlı zaferini parmaklarımızın ucunda taşıyoruz. Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz ” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE