THM KOROSU'NDAN MUHTEŞEM KONSER

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa THM Korusu, muhteşem bir açılış konseri ile dinleyenlerinin kulaklarının pasını aldı.

GÜNDEM 1.12.2023 13:38:00 0
THM KOROSU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tamamlayarak Gazipaşa halkına kazandırdığı Kültür Merkezi bir cazibe merkezine dönüştü. Açıldığı günden buyana düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerle halkın büyük ilgisini kazanan Büyükşehir Kültür Merkezinde muhteşem bir konser düzenlendi. Büyükşehir Belediyesinin Gazipaşalılardan oluşturduğu THM Korosu, Şef Enes Yıldız’ın önderliğinde ilk konserini gerçekleştirdi. Çarşamba günü akşam Saat 20.00’da başlayan konsere Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurk, Büyükşehir Hizmet Birimi Şube Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ve ilçe halkı katıldı. 


SOLAN HINCA HINÇ DOLDU
Kültür Merkezinin hınca hınç dolduğu konserde THM Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel eser, dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Solo şarkıların da seslendirildiği gecede Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Devlet Konservatuarının değerli orkestrası da sahne aldı. Unutamayacakları bir akşam geçiren Gazipaşa halkı konser sonunda sanatçıları ayakta alkışladı. Gazipaşa Belediye Başkanı, konserin ardından tüm kora adına Şef Enes Yıldız’a çiçek takdim ederek emeği geçen herkese teşekkür etti. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27