TERZİ’NİN HEDEFİ NET

.

SİYASET 30.09.2023 16:40:00 0
TERZİ’NİN HEDEFİ NET

MHP Antalya14’üncü İl Kongresi’nden sonra 2024 hedefine yoğunlaşacaklarını belirten MHP İlçe Başkanı Terzi, “İzlediği politikalarla Türkiye’nin hedeflerine giden yolda, ülkemizin pusulası olan MHP, Türk dünyasının yol göstericisi olmuştur. Daha önce de defalarca dile getirdim. MHP’nin Gazipaşa Belediyesi’nde üç hilali dalgalandırmak gibi bir hedefi vardır” dedi. 

 

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı’nın 14’üncü İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapılacak kongre saat 12.00’de başlayacak. MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel’in tek aday olarak katılacağı kongreye Gazipaşa’dan katılım olacak. Kongrede, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ile birlikte 16 Gazipaşalı isim oy kullanacak. MHP’nin ilçe kongrelerini tamamladığını hatırlatan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, bugün gerçekleşecek kongrenin ardından 2024 yerel seçimlerine yoğunlaşacaklarını dile getirerek, samimi açıklamalarda bulundu. 

 

“GAZİPAŞA’DAN 16 İSİM OY KULLANACAK”

MHP 14’üncü İl Kongresi’nin Gazipaşa’ya, Antalya’ya ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Terzi, “Kongremizi büyük bir coşku içinde gerçekleştireceğiz. Bizler il kongremize yoğun bir şekilde katılım sağlayacağız. Gazipaşa’dan 16 isim oy kullanacak. Kongre öncesi adaylığını açıklayan MHP Antalya İl Başkanımız Sayın Onur Temel Beyefendiye şimdiden başarılar diler, kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi. 

 

“MHP TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINDA GÜÇLÜ BİR PARTİ”

“Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin en köklü partilerinden biri” diyerek sözlerine devam eden Başkan Terzi, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarafından 9 Şubat 1969’da kurulan partimiz, kurulduğu günden bu yana Türkiye siyasetine derin izler bırakmıştır. İzlediği politikalarla Türkiye’nin hedeflerine giden yolda, ülkemizin pusulası olan Milliyetçi Hareket Partisi, Türk dünyasının yol göstericisi olmuştur. Bu noktada partimiz; Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi, Türk’ün olduğu her yerde güçlü bir parti konumundadır. Önümüzde önemli bir süreç var, 2024 yerel seçimleri… Kongremizin ardından bu hedefe yoğunlaşacağız” dedi. 

 

“MHP HER SEÇİMDE VARDIR”

Türkiye siyasetinde 54 yılı geride bırakan MHP’nin her seçimde güçlü bir parti olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, “Daha önce de defalarca dile getirdim. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gazipaşa Belediyesi’nde üç hilali dalgalandırmak gibi bir hedefi vardır. Bunu gerçekleştirebilecek kadrolara ve isimlere sahibiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendilerin Gazipaşa ile ilgili nasıl bir düşünceleri var, onu ilerleyen süreçte bekleyip göreceğiz. Ancak bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Cumhur İttifakı olarak her iki partinin alacağı karara saygı duyarak, seçim zaferine giden yolda gerekli desteği vereceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: TERZİ’ HEDEFİ