TERZİ VE UYSAL’DAN BELEDİYE VURGUSU

.

SİYASET 9.12.2023 09:40:00 0
TERZİ VE UYSAL’DAN BELEDİYE VURGUSU

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. Yavuz Uysal, Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Terzi ve Uysal, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin konuşulduğu ziyarette Gazipaşa Belediyesi’ni kazanmak istediklerine vurgu yaptılar. 


MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, geçtiğimiz günlerde MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan ve başvuru dosyasını MHP Genel Merkezi’ne teslim eden Doç. Dr. Yavuz Uysal’la birlikte Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Terzi ve Uysal, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi ele alındı. MHP’nin Gazipaşa’daki hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Terzi ve MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. Uysal, Gazipaşa Belediyesi’ni kazanmak istediklerine vurgu yaptılar. 
 

“HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”
MHP’nin her seçimde var olduğuna dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, “Türkiye siyasetinde 54 yılı geride bırakan Milliyetçi Hareket Partisi her seçimde olduğu gibi bu seçimde de olacaktır. Cumhur İttifakı’nda aday belirleme süreci devam ediyor. Partimiz ve Cumhur İttifakı orağımız AK Parti, Gazipaşa ile ilgili bir karar alacak. Bizler dün olduğu gibi 31 Mart’ta da alınan kararın sonuna kadar arkasında duracağız. Daha önce de defalarca söyledim. MHP’nin Gazipaşa Belediyesi’nde üç hilali dalgalandırmak gibi bir hedefi vardır. Cumhur İttifakı Gazipaşa’da MHP’den aday çıkarırsa bu hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. 


“ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ GAZİPAŞA’YA GETİRMEK İSTİYORUZ”
Gazipaşa’yı yönetecek bilgi, beceri ve tecrübeyi kendisinde gördüğü için aday adayı olduğunu dile getiren MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. Yavuz Uysal ise şu şekilde konuştu: “Amacım Gazipaşa’ya hak ettiği hizmetleri kazandırmak. Aday olup, Gazipaşa Belediyesi’ne başkan olursam, MHP’nin üretken belediyeciliğini Gazipaşa’ya getirmek istiyoruz. Aşk ile yorulmadan güzel ilçemize hizmet edebilmek için çıktığımız bu yolda, tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.”
MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. Yavuz Uysal, ziyaret sonunda Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk’e misafirperverliği için teşekkür ederek, Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarı dilediler. Öztürk ise, Terzi ve Uysal’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27