Tarih: 11.09.2023 09:37

TERZİ GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı Olağan İlçe Kongresi, tamamlandı. Cumartesi günü saat 14.00’te Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye tak aday olarak giren MHP İlçe Başkanı Numan Terzi güven tazeledi. Kongreye MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MYK üyeleri Hüseyin Yıldız, Mustafa Aksoy ve İlknur Fidan, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP İl Sekreteri Mahmut Ünal Bilge, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP’li meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, partililer, muhtarlar ve STK ile siyasi parti temsilcileri katıldı. 

 

TEMEL: MHP, TÜRKİYE’NİN SON SİPERİDİR

Divanın oluşturulması, saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre yapılan konuşmalarla devam etti. Kongrede kürsüye çıkan MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin her mensubu gönül alarak ve gönül yaparak yoluna devam edecektir. Aramıza sızarak fitne yaymak isteyenler çıkacaktır. Her zaman olduğu gibi bu tehlike beklenmelidir. Anılarımızı istismar ederek bizi zehirlemeyi ve motivasyonumuzu yıkmaya çalışanlar olacaktır ve bu durum kaçınılmazdır. Türk milleti ve Türkiye ile hesabı olan karanlık çevrelerin MHP’ye yoğunlaşması dün olduğu gibi bugün de muhtemeldir. Türk milleti var olduğu müddetçe üç hilalin önü kesilemez ve ömrüne vade biçilemez. MHP, Türkiye’nin son siperidir. Ne yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar dediğimiz ve diyeceğimiz hep Türklüktür, Türkiye’nin birliği ve kardeşliğidir. 

 

“2024 SEÇİMLERİNE HAZIRLANACAĞIZ”

14 ve 28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri, milli iradenin seçimiyle tezahür etmiş Türk ve Türkiye yüzyılının ilk ve muktedir adımını atmıştır. MHP ve Cumhur İttifakı, bahse konu seçimlerle muvaffak olmuştur. Birçok oyun dönmesine rağmen sizler sancağımızı yere düşürmediniz ve siyaset onurunuza leke sürdürmediniz. Hepinizle iftihar ediyorum. Yenilenmiş kadrolarla, takibi yapılan hedeflerle, kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanacağız. Merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz. 2024’e doğru Diyar Diyar Anadolu temasıyla çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Bunları hep birlikte yapacağız ve elbette ki başaracağız. Muhalefet partileri 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde hüsrana uğramakla kalmamış ve iç sorunlara gömülmüştür. 

 

“MHP, CUMHUR İTTİFAKI İLE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRDIR”

Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerle taçlanması ülkemizin geleceği açısından bir zarurettir. MHP, Cumhur ittifakı ile üzerine düşeni yapmaya hazırdır. İşleyen kongre takvimimiz sonucunda devrimle tecelli edecek teşkilat yapımızla başarıya ulaşacağımızdan Türkiye’mize sonuna kadar sahip çıkacağımızdan asla kuşku duymuyorum. Ülkemiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle muazzam bir serpilme ve yükselme dönemine geçiş sağlamıştır. Cumhur İttifakı, Türk İslam asıllarının emanetlerini devralmıştır. Önümüzdeki mücadele sürecinde hepinize güveniyorum. Kongrelerimizde kaybeden yoktur, kazana ülkücü harekettir. Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini omuzlayacak kadroların seçimiyle Kızılelma yürüyüşümüz devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlı olmasını diliyor ve hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi. 

Kongrede konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, geçtiğimiz mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi ile 2024’te yapılacak yerel seçimlere değindi. Terzi, “Geldiğimiz son noktada 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerini Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlandırarak geride bırakmış bulunuyoruz. Çok şükür ki kaç ayağı olduğu belli olmayan masada oturanlar, milletimizin hasmı ve karşı cephesinde olanlarla ittifak halinde bulunanlar, yüce Türk milletinin feraseti sayesinde bir kez daha hüsrana uğramıştır. PKK ve siyasi uzantıları, FETÖ’cüler ve kıblesi Amerika’yı gösterenler, velhasıl kelam bilumum Türk düşmanları bir kez daha mağlup olmuş, sinsi planları akamete uğramıştır! Bu önemli eşik artık aşılmıştır! Ancak önümüzde yeni bir sınav bulunmaktadır! O da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdir! Herkesin bilmesini isterim ki; MHP Gazipaşa’da çok daha güçlü, hedefe çok daha yakındır! Son seçimlerde hepinizin bildiği gibi MHP Gazipaşa’da oyunu en çok artıran parti olmuştur! 4500 oy alarak %52 oranında oylarını arttırmış ve İP’in önüne geçerek hak ettiği noktaya bir adım daha yaklaşmıştır. Gazipaşa kamuoyu bilmelidir ki; MHP her türlü gelişmeye karşı hazırlıklarını tamamlamıştır. Teşkilatları ayaktadır! Hedefe kilitlenmiş ve mutlaka bu hedefe ulaşacaktır! MHP kadroları Lider-Teşkilat- Doktrin felsefesiyle harekete eden bir siyasal yapıyı benimsemektedirler. Bu nedenledir ki Genel Başkanımız önceki seçimde olduğu gibi Cumhur İttifakı olarak ortak aday ile seçime girmemizi emrederse, elbette ki aday kim olursa olsun gereken yapılacak, Gazipaşa Belediyesi Cumhur İttifakına kazandırılacaktır. Ancak şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki MHP Gazipaşa Belediyesine üç hilalli şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için sabırsızlanmaktadır. Birbirinden değerli, yetkin ve kendini yetiştirmiş, her kesime hitap edebilecek, Gazipaşa’ya yeni bir vizyon sağlayabilecek adaylarımız teşkilatımız bünyesinde bulunmaktadır” dedi. 

Kongrede konuşmaların ardından tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Numan Terzi’nin yönetim listesi belli oldu.

 

YÖNETİM KURULU ASİL

Numan Terzi Başkanlığında oluşturulan MHP Gazipaşa İlçe Yönetimi’nde; Mehmet Erdoğan, Kamil Ütkün, Bayram Karataş, Halil Akbuz, Süleyman Karakoç, Orhan Yeni, Bekir Kılınç, Öcan Üner, Mustafa Sözel, Hasan Uysal, İbrahim Tan, Zahide Sinem Türk, Mesut Acun, Serdar Şahiner, Bilal Demir, Burhan Aksoy, Ali Ersin Polat ve Semih Terzi yer aldı. 

 

İL DELEGELERİ ASİL LİSTESİ

MHP Gazipaşa il delegeleri ise şu isimler oldu: Numan Terzi, Ali Çelik, Emre Görgülü, Erol Kaplan, Ümit Tuncer, Mummer Terzi, İzzet Doğan, Muzaffer Durmaz, Muammer Dönmez, Hamdi Tekin, Resul Çağlayan, Musa Küçüktuncer, Avni Atay, Murat Özgen ve Adem Uludağ. >Geylani TOPALOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —