Tarih: 26.02.2024 11:15

TERZ, 1'İNCİ SIRADA, BAŞKANLIK TAN'DA

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Numan Terzi, Cumhur İttifakı 1’inci sıra meclis üyesi adayı olarak listeye yazıldı. Buna göre Terzi, Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’ni garantiledi. Meclis üyeliği için MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Terzi’nin yerine ise, İbrahim Tan görevlendirildi.


31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçim için ilçede Belediye Başkan Adayları arasında rekabet sürerken, meclis üyesi adayları da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Açıklanan Meclis Üyeleri listesine göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Numan Terzi, Cumhur İttifakı’ndan 1.sıra meclis üyesi adayı oldu. Parti Meclisi’nin (PM) onayı ile 1. sıraya ismi yazılan Terzi, hem Gazipaşa Belediyesi’nin hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyesi olacak. MHP İlçe Başkanlığı döneminde partisi için yoğun bir dönemi geçiren Terzi, Gazipaşa’yı Antalya’da temsil edecek. 


İLÇE BAŞKANI TAN OLDU
Numan Terzi’nin Cumhur İttifakı 1’inci sıra meclis üyesi adayı olarak listeye yazılması, parti içinde önemli bir değişikliğin yaşanmasına neden oldu. Meclis üyeliği için MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Terzi’nin yerine parti yönetiminde bulunan İbrahim Tan görevlendirildi. Tan, MHP ilçe kongresine kadar, MHP İlçe Başkanlığı görevini yürütecek. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —