TERCİHLERDE SON GÜN!

GAZİPAŞA’DA, üniversite hayali kuran binlerce gencin 2024 YKS tercih başvuruları bugün sona eriyor. Adaylar, tercih işlemlerini bu akşam 23.59’a kadar yapabilecek.

EĞİTİM 2.08.2024 09:39:00 0
TERCİHLERDE SON GÜN!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemleri bugün sona erecek. Üniversitelerin herhangi bir bölümüne yerleşecek kadar puan alan üniversite adayları, tercih işlemlerini bu akşam 23.59’a kadar yapabilecek. Tercih işlemleri, ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” adresinden TC kimlik numarası ve aday şifresiyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak yapılacak. Tercih yapacak adayların 2024-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nu dikkatle incelemeleri, tercihlerini kılavuz bilgileri doğrultusunda yapmaları gerekiyor.


ATABEM SON GÜNDE DE HİZMET VERECEK
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen danışmanlık ve rehberlik hizmeti tercih süresinin son günü yani bugün de devam edecek. 24 Temmuz’da başlayan tercih süresi boyunca Gazipaşa ATABEM’e gelen üniversite adayları istedikleri bölüme girebilmek için uzman ekipler ve rehberlerin nezaretinde bilgi alarak tercihlerini yapmıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi merkez ve ilçelerde toplam 8 merkezde uzman rehber öğretmenler eşliğinde öğrencilere verilen tercih destekleri, bugün de edeceği belirtildi. >Geylani TOPLAOĞLU


Anahtar Kelimeler: TERCİHLERDE !