TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

GAZİPAŞA’DA yol kenarına bırakılan çöplerin günlerdir temizlenmediğini belirten vatandaşlar, çöpleri bırakan duyarsız vatandaşlara ve yetkililere “Bu görüntüler Gazipaşa’mıza yakışmıyor” diyerek çağrıda bulundu.

GÜNDEM 1.07.2024 10:56:00 0
TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

İlçe genelinde devam eden çöp sorunu, farklı noktalarda kendini göstermeye devam ediyor. Ekmel Mahallesi ve farklı mahallelerde yol kenarlarına bırakılan çöplerin temizlenmediğini belirten vatandaşlar, hem çöpleri bırakan duyarsız vatandaşlara hem de çevre temizliğine yeterli önemi vermeyen yetkililere seslendiler. Ayrıca; akşam ve gece saatlerinde sahillerde alkol ve çeşitli içecek tüketen kişilerin de içeceklerin şişelerini sahillerde bırakmalarına tepki gösteren vatandaşlar, duyarsız vatandaşları çevre duyarlılığı konusunda bilinçlenmeye davet etti.
 

“ÇÖP SORUNU NE ZAMAN BİTECEK?” 
Çöp sorunundan yakınan duyarlı vatandaşlar; “İlçemizde bitmek bilmeyen bir sorun haline gelen çöp sorununu yaşamaya devam ediyoruz. Ne kadar duyarlı kişiler olsa da duyarsız kişilerin çevreyi ve sahilleri çöplerle kirletmesine karşı yetersiz kalıyoruz ve bu durumun önüne geçilmesi gerekiyor. Sürekli sorduğumuz; Çöp sorunu ne zaman bitecek? Sorusuna bir cevap alamıyoruz ve aynı manzaralarla karşılaşmaya devam ediyoruz. Sahillerimiz ve çevremiz doğal güzellikleriyle kalsın istiyoruz. Bu konuda da çevre temizliği konusunda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve yetkililerimizi de daha özenli davranmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER