TEMEL'DEN GAZİPAŞA'YA ZİYARET

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve beraberindeki heyet, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

SİYASET 3.02.2024 11:33:00 0
TEMEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Antalya İl Başkanı Onur Temel ve MHP Antalya İl Yönetimi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gazipaşa’ya çıkarma yaptı. MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Temel ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Aksoy’la bir araya gelerek, sahada seçim çalışması gerçekleştirdi. 


Parti binasında ve Ülkü Ocakları’nda partililer ve ülkücü gençlerle buluşan MHP İl Başkanı Temel, MHP İlçe Başkanı ve Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü ile sohbet gerçekleştirdi. Temel, Gazipaşa’da yapılan çalışmalar hakkında parti yöneticilerinden bilgi aldı. 


AKSOY İÇİN DESTEK İSTEDİ
Ardından, partililer ve Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Aksoy’la sahaya inen MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve beraberindeki heyet, Aksoy’la birlikte seçim çalışmasına katıldı. Gazipaşa’da esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Temel, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’un daima destekçisi olduklarını belirterek, Gazipaşa halkından Mustafa Aksoy için destek istedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TEMEL' GAZİPAŞA' ZİYARET