TEKEL BAYİLER DENETLENDİ

Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tekel bayilerde ve gıda satış noktalarında denetim yaptı.

GÜNDEM 1.11.2022 13:33:00 0
TEKEL BAYİLER DENETLENDİ

Sahte alkol kullanımı nedeniyle yaşanan ölümlerin ve bandrolsüz ürünlerin satışının önüne geçmek için denetimlerine ara vermeden devam eden Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, alkol satışı yapan toplu tüketim ve satış yerlerini denetledi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde kaçak ve sahte ürünlere yönelik etiket ve bandrol kontrolleri yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Alo 174 Gıda Hattı vatandaşların ihbar, şikâyet, soru ve sorunlarına ilişkin 7/24 hizmet veren ekipler, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğine dikkat çekti. Vatandaşlar bir sorunla karşılaştıklarında bu numaraları arayabilir ya da İlçe Müdürlüğüne bizzat başvurabilirler.

GIDA SATIŞ NOKTALARI DA DENETLENDİ

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçe genelinde gıda işletmelerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Son yapılan denetimlerde Gazipaşa’da faaliyet gösteren market, bakkal, büfe, fırın, pastane ve tostçular gibi gıda satışı yapan işletmeleri kontrol eden Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, söz konusu işletmelerden numune aldı. Alınan numuneler ise laboratuvarda incelenmek üzere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne gönderildi. İlçede denetimlerin devam edeceğini ifade eden Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, vatandaşların sağlıklı gıdaya erişim sağlanması için çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini kaydetti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27